Viikon reissu Tokiossa oli aivan mahtava! Koetin samalla malttaa katsoa tuliaisa marsuillekin, ja tässä muutamia kuvia tuomisista. Paljoa ei kuitenkaan löytynyt. Kirjakaupoissa oli kirjat lähinnä koirista ja kissoista. Lähinnä marsuja olivat hamsterit ja kanit. Ostin siis lopulta yhdestä kirjakaupasta noin kahdellatoista eurolla paksun ja erittäin hyvin kuvitetun hamsterikirjan. Kenties joskus taas hamsterin hankinkin, niin mikä ettei!


Hamsterikirja ja Sadan jenin kaupasta uusi painovihko marsuille.
"Please have a wonderful time with this notebook. The story of pleasant animals"
, lukee kannessa.


Kirjan yksi aukeama näyttämään, että havainnollistavia kuvia on enemmän kuin tarpeeksi!
Hyvä juttu, sillä kieltä en hirmuisesti osaa..Eläinkaupasta ostin tällaiset. Heinäteline on kivan pieni, mutta vähän liian tiiviisti laitettu poikkipuut. Pitää varmaan jossain vaiheessa sahata jokatoinen pois. Heinänaru oli varsin hauska marsujen mielestä. Laitan huomenna siitä kuvia!


Uenon eläintarhan jyrsijätalossa oli marsu! Tarkemmin "brasialialainen marsu" eli kotimarsun villi sukulainen!
Tämä otus asui yksin.Tietoa marsusta japaniksi. Latinaksi eläin oli Cavia aperea kun taas kotimarsu on Cavia porcellus.
 

Reissu oli ikimuistoinen, mutta toki melko nopea. Täytyy siis palata pian uudelleen! Tokiossa en hirveästi keskittynyt marsuihin, mitä nyt vähän ikävöin omiani, joten varsinaiset matkakuvat löytyvät ainoastaan Facebookista. Täällä en tämän enempää niitä julkaise. Myöhemmin laitan kyllä kuvia marsujen reaktioista uusiin leluihinsa!