Vanha marsuaitaus lähti viimein uuteen kotiin sunnuntaina! Asuntoon tuli sen vuoksi todella paljon lisätilaa. Löytyy jopa yksi nurkkaus, jossa ei ole yhtikäs mitään tavaraa! Oikeastaan olo ei ole edes kovin haikea. Uusi aitaus on ollut jo jonkin aikaa käytössä ja se on edellistä paljon parempi. Tuo oli ollut pitkän aikaa tyhjillään ja aiheutti välillä pieniä ikävän tuntemuksiakin, kun alkuperäisiä asukkeja ei tästä talosta enää löydy. Vielä ei ole uudesta sijainnista julkaistu kuvia, mutta eiköhän pian niitä pääse näkemään.

*

Eläinihmiset ovat niin kivoja! Tai sitten se johtuu nykyisen naapuruston laadusta, mutta viime aikoina olen saanut ihania tavararoita ja herkullisia ruokia Marcelille ihan ilmaiseksi. Facebookin alueellisessa kierrätysryhmässä oli muutama viikko sitten ilmoitus ylimääräisistä koiranleluista. Ehdin ensimmäisenä kommentoida julkaisua ja pian olinkin muutaman sadan metrin päässä kotoa tapaamassa ilmoituksen jättäjää. Ilmeisesti hänen iäkkäämmällä koirallaan alkoi olla paljon leluja, jotka eivät enää kiinnostaneetkaan. Ilmoituksen julkaisun jälkeen oli löytynyt kaapeista lelujen lisäksi muutakin heille turhaa tavaraa, kuten heijastinliivit ja kailuri. Lopulta siis kannoin kotiin pinkeän muovikassillisen Marcelille ihmeteltävää. Lelut olivat todella laadukkaita ja söpöjä! Niitä oli myös niin paljon, etten ole vielä edes antanut kaikkia riepoteltavaksi asti. Lempparein tähän mennessä on ehkä tiikeripehmolelu, jolla on tassussa käsipaino, tai sitten rottapehmolelu, jolla on vatsassa vaaleanpunainen kuonon mentävä reikä. Jälkimmäinen tuntuu vähän kyseenalaiselta tässä alunperin vain jyrsijätaloudessa... Hui!

photo 2016-11-02 06.08.23 1_zpsbgftrcmu.jpg

Lelupussista en kuvaa ottanut, mutta ylempänä näkyy tämän päivän "saalis". Kierrätysryhmään tuli eilen ilmoitus ruuista, jotka eivät kelvanneet nirsolle villakoiralle. Ehdin taas nopeimpana kommentoimaan ja kävinpäs nämä haalimassa meille! Todella ihanaa saada tällainen tilaisuus kokeilla ihan uusia tuotteita koiran kanssa. Kaikki näistä eivät ole viljattomia eli todennäköisesti en niitä tule lisää ostamaan, mutta ei Marcelilla oikeasti mitään vilja-allergiaakaan ole. Kelpaavat välipalaksi siis! Veikkaan, että osa on Mustista & Mirristä ja osa Citymarketista.

*

Näin meillä päin. Olen antanut samassa ryhmässä hamsterivainaan tavaroita ja nytkin olisi vielä yksinäinen hamsterin virikelabyrintti tarjolla, mutta hamsterillisia ei taida olla tuossa ryhmässä montaa, kun ei ole tuote mennyt. Suosittelen myös lahjoittamaan omia turhia lemmikkitavaroita Hesylle (tai jollekin muulle lähelläsi olevalle eläinsuojeluyhdistykselle)! Moni itselle turha kelpaa varmasti kiertoon! Samalla reissulla voi ainakin Hesyn liikkeestä shoppailla kotiin viemisiä ja tukea paikallista eläinsuojelutyötä.


Tässä vielä minuutin pituinen video Marcelin kohtaamisesta ensilumen kanssa. Hetki juuri ovesta astumisen jälkeen.