2zpp35v.jpg
Suurin osa ostoksista purettuna keittiön pöydälle.


Tänään koijasin Kontulan postista kotiovelle suuren, mutta kevyen paketin, joka saapui jo reilusti ennen pääsiäistä Saksasta Suomeen. Vasta tänään siitä tuli kotiin ilmoitus enkä sitä ennen kehdannut mennä postisetää ahdistelemaan, varmasti riitti kiirettä muutenkin.

Zooplus-palvelua on nyt sitten kokeiltu. Paketista löytyi johanneksenleipäpuuta ja peltoyrttejä, joilla ehkä saa vähän jännitystä marsujen elämään. Aiemmin mainittu oli kyllä iso pettymys, sillä tajusin vasta pussia pyöritellessäni mikä tuote on kyseessä. Peltoyrtit näyttävät kivoilta, mutta postissa pyörimisen vuoksi ovat enimmäkseen pölynä ja murskana. Paras tapa olisi varmasti joko antaa tuoretta tai käydä eläinkaupasta hakemassa itse se näteimmän näköinen pussukka. Samaa myytiin ainakin Keskustan Eläinkaupassa ja varmasti muuallakin.

Harja näyttää sen sijaan kivalta ja c-vitamiiniakin löytyy tästä eteenpäin meiltä. Rairuohot tulivat hieman myöhässä, mutta ei se mitään, kun ei täällä pääsiäisenä ollut ketään niitä ihastelemassa saati marsuja noita mutustamaan.. Olen ahkerasti koettanut kasvatella omia yrttejä kotosalla, mutta toistaiseksi mullasta ei ole noussut mitään elävää näkyviin. Yritys jatkuu kunhan kelit pysyvät vakaana. Kattoterassille tulee sitten vähän isommat projektit.

29z34vc.jpg
Keittiön mikron päältä löytyy kasvimaa?


Heinätelineen tiesin suureksi, mutta se vaikutti kuvissa silti nätiltä. Vaan kun pyöritin kiinnitysruuvit paikoillee, teline repsotti aivan liikaa etukenossa häkissä. Se näytti kaatuvalta, huteralta ja oikeastaan siitä ei paljoa näkynytkään - niin paljon se jo viisti maata. Ruuvasin sitten kannen irti ja kiinnitysruuvit ylemmäksi. Nyt ainakin näen onko teline tyhjä vai täysi. Häkin puuteemakin pysyi!

axy6vt.jpg
Se on puinen!


Kävin ostamassa myös Saiturin Pörssistä eurolla 75 kappaleen nippusidepussin. Nyt on häkki vakaa! Kiinnitin samalla muutamia ylimääräisiä taikakuutiopaloja yhteen, niin saa sitten lattialta rajattua kätsästi alueen juoksentelua varten.

Puhh, kyllä tästä vielä jotain tulee!