No nyt se on valmis! Itse häkkyrä siis. Nyt kun mallailin tavaroita paikoilleen, niin hirmuisen tyhjältä näytti - iso häkki ja vain muutama tavara! Toki tuosta puuttuu tärkeitäkin tavaroita, kuten esimerkiksi heinäteline. Sellainen olisi varmaan ihan suositeltava, heh. Vasemmalla roikkuu pienenpieni ruokapallo kylläkin, mutta sinne voi laittaa jotain ihan muuta! Zooplussan paketti on matkalla Itä-Helsinkiin päin, joten asia korjaantuu piakkoin! Vielä voisi kyllä jotain muutakin keksiä. Ainakin virikkeiksi häkin ulkopuolelle. Parit kukkaruukut olen kyllä hamstrannut ja tutun pitäisi lahjoittaa minulle tiiliäkin.

xnxaue.jpg


Kuvassa etualalla myös PetExpojen tuorein hankinta, ihana violetti peti! Se oli kissoille tarkoitettu, mutta kivasti reunoista muotoiltava, että pääsee sitten kömmittyä poiskin. Eikä maksanut kuin 15e. Faunattaren pussissa tuo annettiin, joten ei varmaan mitenkään harvinainen tuote, mutta aikaisemmin on tuntunut, että kaikki söpöt ovat liian kalliita tai sitten ne on vuorattu hirmuisen pitkällä epämääräisellä karvalla eikä niitä voi pestä. Vieressä oikealla aikaisemmin eläinkaupasta ostettu kaneille suunnattu peti. Onneksi maksoi vain kympin. Voin vaikka kääntää sen ympäri, niin siitä saa kivan kiipeilytason lattiaseikkailuihin.

Kaveri lahjoitti minulle pienen digitaalivaa'an. Numerot siinä heittelevät epämääräisesti joidenkin käynnistysten yhteydessä, mutta googletin, että kännykkäni painaa 109 grammaa, joten sen avulla on kätevä tehdä laadunvarmistusta. :D

Eipä minulla muuta. Nyt vain odotellaan pääsiäisten yli, että saisi marsusia meille asustamaan.
Lopuksi vaikka vielä kuva Jyskin vahakankaasta, jota oli tuskallista nitoa:
igjcw0.gif