Voihan Photobucket! Anteeksi kovasti, että blogi näyttää vieläkin näin kamalalta. Olen puntaroinut vaihtoehtoja ja raapinut päätäni nämä pari kuukautta. Photobucket on tosiaan muuttunut maksulliseksi ja kaapannut käytöstä kaikki siihen jo vuosikymmenen ajan tallennetut kuvat. Uusi vuosittainen hinta on järkyttävät 399 dollaria! Ensin meinasin ladata kuvat sieltä koneelle, ostaa 20 euron domainin, ladata sinne ja upata takaisin blogauksiin. Ongelmana on, että kirjoitettuja artikkeleita minulle on kertynyt 164 eikä Photobucketin kansiolataus toimi. Kuvat pitäisi siis ladata yksi kerrallaan. 

Muistan, kun vuosia sitten Vuodatuksen Youtube-upotus lopetti toimimasta. Olin ladannut ehkä parisenkymmentä marsuvideota blogiini ja kesti todella kauan ennen kuin sain risat koodit vaihdettua tavallisiksi (melko huomaamattomiksi) linkeiksi. Arvaan siis, että kuvien uudelleenlataus 164:een artikkeliin ei tule tapahtumaan. Lisäsin lemmikkieni kuvat nyt takaisin tuohon blogin oikeaan reunaan ja jopa noiden muutamien kuvien uudelleenlöytäminen koneelta oli tuskaisan hidasta. Ajat ovat muutenkin kiireiset..

Harkitsin jonkin aikaa uuden blogin aloittamista muualla. Tässä blogissa käy kuitenkin tilastojen mukaan 50-200 ihmistä päivässä enkä usko, että heistä juuri kukaan löytäisi uuteen blogiini. Varsinkaan, jos se olisi jokin yksittäinen raapustamani nettisivu. Pidän myös nykyisestä blogini ulkoasusta vaikkakin esimerkiksi blogausten julkaiseminen Vuodatukseen kännykällä on tuskaista. Siksi onkin arjessa tullut lähinnä jaettua kuvia nopeasti Instagramiin, kun koneelle kirjautuminen tapahtuu kovin harvoin. Tykkään kyllä tarinoimisesta, joten blogi pitää jatkossakin olla. Jos olisin perustanut uuden blogin muualle, olisi sen teemoja ehkä voinut arvioida uudelleen. Sekin olisi kiinnostanut. Arjesta ja ammatista puhuminen. Mutta jatketaan nyt näin. Blogi tulee näyttämään rumalta kunnes saan uusia julkaisuja upottamaan aiempia alemmas historian syövereihin. Harmittaa kyllä, että nyt jos Googlen kautta tulee blogiini, niin saa ruman näkymän. Olen puhunut vuosien saatossa monista marsuilijoille ajankohtaisista aiheista ja ne hyppäävät Google-haussa esiin. Mielestäni aiemmat artikkelit ovat kuitenkin tällaisenaan lähes lukukelvottomia.


Tässä nyt muutamia viime aikojen kuvia Instagramista poimittuna. Olen tallentanut ne tänne Vuodatukseen ja toivottavasti sekä Vuodatus että sen kuva-arkisto jatkavat olemistaan vielä pitkän tovin! Kerranhan kaikki Vuodatuksen kuvat jo katosivat ja sen takia olin jäänyt käyttämään erillistä kuvatallennustarjoajaa. Blogini porskuttakoon siis yhtä kauan kuin Vuodatuskin!

insta1.jpg

^ Pinja on nyt piskuisen ja laihan näköinen. Paino on kuitenkin pysynyt samana, joten tällä mennään. Herkkuja ja oireiden mukaista hoitoa. Tällä hetkellä ainut oire näyttäisi olevan turkissa ja painossa.

insta2.jpg

^ Madde ottaa rennosti lintulaudalla. Muumipallero täytti juuri neljä vuotta eikä kyllä uskoisi! Pitkää ikää rakkaalle!

insta3.jpg

^ Marcel taasen otti junamatkan Parikkalaan rennosti. Hieno poika!

insta4.jpg

insta5.jpg

insta6.jpg

insta7.jpg

Höpisemisiin! Kiitos ajastasi. <3