Blogihiljaisuus päättyy vuodatukseen. Olin aikeissa lisätä tänne kuvan meidän lääkintätilanteesta, mutta käyttämässäni ilmaisessa kuva-arkistossa on tapahtunut pieni muutos. Siksi blogini näyttää nyt aivan kauhealta. Kaikki Photobucketiin tallennetut kuvat ovat piilossa, kunnes maksan palveluntarjoajalle rahaa. Vuosimaksu on noin 399 dollaria. Olen käyttänyt palvelua tyytyväisenä ilmaisasiakkaana varmaankin kymmenisen vuotta enkä olisi koskaan uskonut, että tämä menee tällaiseksi kiristykseksi. En ole sähköposti-ilmoituksistakaan huomannut tätä uudistusta ajoissa, sillä otsikointi on ollut neutraalia "uudistamme käyttöehtoja" -tyylistä, jollaisia kaikilta tulee jatkuvasti muutenkin.

Voisin heille maksaakin, mikäli asia olisi ilmoitettu ajoissa ja hinnat olisivat vaikkapa muutama kymppi vuodessa tai muutama euro kuukaudessa. Vielä pidemmästä jädenyydestä voisin maksaa vähän enemmänkin. Mutta ei, tämä meni nyt näin. Ilmeisesti pystyn lataamaan kaikki käyttämäni kuvat kerralla koneelle ja siitä sitten siirrän ne jonnekin muualle. Sitten yhdistelen vanhoihin postauksiin uudet linkit. Tässä menee paljon aikaa. Aloitan jossain vaiheessa uusimmista blogauksista, niin näyttää edes vähän siistimmältä alkuun. Saatan ehkä joutua myös poistamaan joitain blogauksia. Muitakin ratkaisuja saa meille tähän hätään ehdotella! Vuodatuksen kuvapankkiin en luota. Siinä ei ole paljoa tilaa, lisätila maksaa myös ja silti täältä on jo kerran maksetutkin kuvat kadonneet kaikilta. Ei voi siis tähänkään luottaa. Kovin on muutenkin ollut hiljaista omistajanvaihdoksen jälkeen.

Hieman on kyllä motivaatio hukassa tämmöiseen, kun olisi niin paljon muutakin huolta. Marcel on satuttanut terveen silmänsä ja saa nyt kolmea eri silmätippaa päivittäin, Pinja saa myös silmätippoja uudelleen ja varmuuden vuoksi molemmat marsut saavat loishäädöt. Koetan tehdä sen kunnolla vaikka kyseessä on todennäköisesti vain Pinjan hormonaalinen toiminta, joka johtuu kohdun lähellä olevasta kasvaimesta. Tilanne kuitenkin rauhoittui taas hetkeksi, mikä voi johtua hormonikierrosta tai sitten tosiaan varmuudeksi jostain loiseliöistä. Teemme häädöt huolimatta näytteiden tuloksista, jotka näyttävät kuulemma suuressa osassa tapauksista valheellisesti negatiivista. Eli ongelma voi olla vaikka testi olisi puhdas.

 

Palataan siis pian asiaan. Jos haluaa olla yhteydessä tai nähdä kuvia meidän arjesta, niin kannattaa mennä Instagramiin etsimään furiae689.