Heippa - pitkästä aikaa! Kovasti ei ole meidän taloudessa tapahtunut, joten luvassa on lähinnä shoppailupäivityksiä. Niitä onkin jopa useampi jonossa, koska marsuille tuli tilailtua uudet juomapullot sekä heinätelineet ja sittenhän piti intoutua kokeilemaan muutamaa uutta tuotetta Marcelillekin...


photo 2016-12-04 07.04.15 1_zpsnqxkaony.jpg

Tässä meidän perussettiä. Käväisin Mustissa & Mirrissä ostamassa Marcelin Canagan-ruokaa, joka on viljatonta ja maistuu hyvin. Siinä ohessa mukaan tarttui puoleen hintaan marsuille Burgess Excel omena-herkkuja ja jouluisia koiranherkkuja. Kuvassa keskellä näkyy vielä testaamaton koiranpanta. Se onkin ihan uudesta eläinkaupasta - DiivaDogista! Avattuna siinä on pieni muovinen "kolmiohuivi", joka toivottavasti näkyy karvojen alta. Halusin jotain uudesta kaupasta mukaan napata ja tuo taisi olla halvimmasta päästä.


Uusia testattuja koirien liikkeitä ovat siis Ryry's ja DiivaDog:

photo footer-logo_zpswxedfla8.png           photo logo_zpsxiw8kt5h.gif

Ryrysistä tilasin kaverin suosittelemana pikkuisia poronsarvia. Ilmeisesti poronsarvia ei kovin monesta paikasta saa ja ne ovat olleet hänen koirallaan kovin pidettyjä, pitkäikäisiä ja hyvin siedettyjä. Suosittelen, varsinkin herkkämassuisille! Pikkupussukka oli kympin paikkeilla ja tuotteen saapumisessa meni vain pari päivää.

DiivaDog on todellinen pikkukoiran omistajan päiväuni! Sieltä löytyy kaikkea supersöpöä ja kenties vähemmän tarpeellista. Lemmikittömät katsovat varmasti liikettä kummeksuen ja ainakin yhden koiranomistajan kuulin tuhahtavan "pikkukoirien liikkeelle". Vaatii siis ilmeisesti myös rohkeutta pitää moista liikettä. Niitä on nyt popup-tyylillä vuodenvaihteeseen asti auki Helsingin Itäkeskuksessa sekä Kluuvissa. Näin myös ständin tänään Koiramessuilla. Ostin tosiaan vain tuon kaulapannan, mutta mieleen jäi kutkuttelemaan monet kauniit koiranmökit.


Ensi päivitykseen koetan taas laitella marsukuulumisia. Tuo yksi herkkupussukka ei aivan riitä kertomaan meidän arjesta. :D Kirjoittelemisiin siis!