photo koiramessut-logo_zpsyeaijdjz.jpg

Kävinpäs lauantaina ensimmäistä kertaa Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Marsuasialla on tullut kierrettyä PetExpossa ja Lemmikkimessuilla, mutta tämä on jäänyt vielä kokematta. Messukeskus järjestää hirmuisen määrän messuja vuosittain ja varsinkin nämä lemmikkiaiheiset tuppaavat olemaan vuodesta toiseen melko samanlaisia. Kovin en siis päässyt yllättymään. Muutamia vieraiden kauppojen ständejä oli ja rotuyhdistyksiä. Oman koirani rotua "Messarissa" ei ollut yhdistyksen toimesta edustettuna. Lopputoteamana veikkaan, että eniten tästä tapahtumasta saavat kasvattajat ja näyttelyosallistujat. Suurimman pinta-alan veivätkin näyttelykehät, valmistautumisalueet sekä palkintojenjakoalueet. Kenenkään pärjääminen ei varsinaisesti kiinnostanut, joten shoppailtiin sitten poikaystävän kanssa Marcelille täysin uusi ruokavalio. Laittakaa toki kommentteja, jos kokemuksia löytyy jo joistain näistä tuotteista! Hyvälle tuoksui ainakin, kun pussitettiin annoksia pakkaseen. Olisin halunnut löytää ulkoilutarvikkeita tai pedin, mutta mitään tuntuvia tarjouksia ei ollut ja tuotteet tuttuja tavan kaupoistakin.

photo 2016-12-10 06.30.17 1_zpsj4djdpqp.jpg

Kuvassa keskellä paras ostos: perhoskoirapiparkakkumuotti! Vielä kun marsumuotin jostain saisin. Sydänpussukassa on aivan liian kalliita fudge-eväitä. Huikopalaakin oli siis ihmisvieraille myynnissä sopivaan monopolihintaan. Oikealla ylhäällä on ilmaisia näytteitä. Kuulemma lihaisin markkinoilla oleva tuote, mutta liha tuleekin sitten Espanjasta asti... Syödään nuo herkkuina pois, mutta jatko ei kovin kiinnosta. Oscaria tuli hamstrattua, koska se on mahtava tuote kotimaisella lihalla!

 

photo 2016-12-10 06.35.51 1_zpslwmhkwj6.jpg

Kolme pussia viitosella. Poikaystävä osti - ja tarjosi itseasiassa pääsyliput messuillekin sekä huikopalat.

 

photo 2016-12-10 06.31.37 1_zpsnz1rb6wo.jpg photo 2016-12-10 06.31.08 1_zpssyhdszwo.jpg

Jepjep, siinä on iso pussillinen sapuskaa pienelle koiralle! Messupussi maksoi Best-In -ständillä 15 euroa eli noin puoleen hintaan tuli kassi mukaan. Leikattiin yksi pötkylän puolikas jääkaappiin (sekin vielä pienemmiksi annoksiksi) ja loput meni pakkaseen omaan lokeroonsa.

 

Kivat messut, mutta pysytään nyt noissa useamman lajin tapahtumissa jatkossa. Koiraedustusta ei niistäkään varmasti puutu. :)