Jouduin jäämään työpaikalle odottamaan seuraavaa illan työkeikkaa, joten kirjoitanpa nopean moikkauksen tänne. Koiralle kuuluu hyvää ja pikkuhiljaa on alettu taas tottua syyssateisiin. Aluksi sade oli Marcelista aivan kamalaa ja meidän piti herätä varmuuden vuoksi aamulla aikaisemmin, jotta ehti katsoa, että koiran ehtii varmasti suostutella aamupisulle.

Marsuillekin kuuluu lähinnä mukavaa ja leppoisaa. Aitaus on pysynyt samanlaisena ja joka päivä sitä tuleekin ihasteltua. Tilasin uudet heinätelineet, mutta en ole ottanut niitä vielä käyttöön, kun haluaisin saada myös isomman juomapullon kiinnitettyä johonkin. Olin jo nettikirpparilta ostamassa sellaista kanien isoa yhdistettyä juoma- ja ruokinta-automaattia, mutta se olikin jo ehditty myydä toiselle. Siinä oli siis violetti alusta, jossa oli ruokakuppi säiliöllä sekä juomapullo varressa kiinni. Se olisi ollut tosi kiva, mutta en ole nettikaupoista samanlaista enää löytänyt. Myyjä ei enää vastannut, kun kyselin, mistä käytetty tuote oli alunperin ostettu.

Mietin myös jossain vaiheessa, että näyttää pöhköltä, kun marsuhäkissä on viisi pientä ruokakuppia. Kaikki ovat vanhoja ja tavallaan aika rakkaitakin, niin en ole osannut päättää, minkä jättäisin käyttöön. Nyt olen kuitenkin ruvennut levittelemään pellettejä pitkin kaikkia kupposia ja marsuilla on sitten vähän tekemistä, kun vaeltavat kupilta toiselle. Kaikki pelletit on silti aika pian syöty! Ajatus lähti kai alunperin hamsterimaailmasta, jossa suositaan nykyään enemmän sitä, että hamsteri etsii oman ruokansa ja käyttää siihen aikaa ja energiaa. En kuitenkaan luota marsuihini niin paljoa, että pitäisin pelkkää ruuan piilotusta ravitsevana taikka hygienisenäkään. :D Mutta tuovat tekemistä!

Olen myös kenties viimeinkin pääsemässä eroon vanhasta marsuaitauksesta ja sen alla olevasta pöydästä... Kenties... Moni on noista kysellyt, mutta kuljetuksen järjestäminen on osoittautunut liian haasteelliseksi. Niin, ei mullakaan ole kyytiä tarjota. Yhden ostajaehdokkaan kanssa ollaan kuitenkin juteltu nyt noin kuukauden verran ja nouto onkin sovittu sunnuntaiksi 30.10.. Varovaisesti siis iloitsen, mutta viestittelyn kevyestä sekavuudesta ja pitkäkestoisuudesta johtuen en ihan uskalla luottaa. Toivotaan parasta! Kombon hintakin tippui jo niin alas, että saisin modulaariyksiköt ja pöydän erikseen myymällä enemmän rahaa. Katsotaan asiaa sitten sunnuntaina.

Pikkuisen on tullut ihasteltua myös rescue-koiria. Asiassa on paljon riskejä ja mahdollisuuksia, mutta voi kun eräs tietty koira on sydämen viemässä! Mulla on kuitenkin nyt töitä kamalasti ja yamk-opinnotkin menossa, joten aikuisen koiran Suomeen sopeuttamiseen ei ehkä energia enää riitä. Mutta ehkä joskus! Toivottavasti tuo eräs saa pian oman kodin.


Lämpöistä syksyä! Palaillaan taas pian!