Viikonloppuna alkaa tapahtua! Todennäköisesti sunnuntaina. Pohja on, reunat on, nyt pitää vain koota. En ole kyllä koskaan ennen koonnut toisilleen vieraista palasista mitään tuollaista, mutta ystävä ja poikaystävä ovat onneksi minua kätevämpiä. Lupasin tarjota ruuat ulkosalla kiitokseksi. Toimin sitten projektin ideariihenä, apurina ja juoksupoikana!

Paras yllätys oli, että Helsingissä Ruoholahden K-Rauta leikkaa polykarbonaattilevyjä haluttuun kokoon. Jotenkin olin ymmärtänyt, että Etolassa on suurin osa marsuilijoista tuon hoitanut kallimmalla tai että ovat ostaneet pleksin toisaalta ja sahauttaneet jossakin muualla.

Keskiviikkoisin ainakin tuossa K-Raudassa on paikalla ihminen, joka sahailee. Sain samana iltana jo tekstiviestin, että tuotteet ovat noudettavissa! Levy on 5 mm paksua ja kooltaan 100 cm x 100 cm. Tästä sitten suunniteltiin asiakaspalvelijan kanssa niin, että saatiin sahailtua yhdestä levystä kaikki tarvittavat seinäpalat. Levyn hinta on 36,90€. Myynnissä on myös 100 cm x 200 cm, jonka hinta on 73€. Onneksi pienempi pala riitti. Sahaus maksaa 5€/sahaussuunta, mutta kuitissa hinnaksi tuli mulle kyllä noin 50€, eli oletettua vähemmän. Värivaihtoehtoina plekseissä oli kirkas, opaali ja pronssi. Eli mun ilmaisemana "läpinäkyvä", "valkoinen" ja "tumma". :D Valitsin läpinäkyvän. Tarkennettakoon vielä, että opaalin ja pronssin hinnat ovat itseasiassa 39,90€ eli 3€ enemmän.

Kiinnityksiksi tulee jykevää alumiinilistaa.

En malta odottaa, että Pinja ja Madde pääsevät hämmästelemään uutta kotiaan!