Terveisiä Itä-Suomesta! Vietän nyt kesälomaa ja koetan taas kännykällä räpeltää täältä kuulumisia.

Koska elukat on kotosalla hoitajan kanssa, ei varsinaisia elukkauutisia ole. Koira uiskentelee meressä, hamsteri harmaantuu ja marsut ovat keskenään ylimmät ystävykset. Sen sijaan tuliaisia on ehtinyt tarttua matkaan!

 

Olisikohan ollut viime vuoden puolella, kun kaverini pyysi koulutyötään varten mattoideaa. Silloista asuntoani ajatellen suunniteltiin sitten yhdessä keittiöön marsuhäkin alle matto. Neutraali, tyylikäs ja eläinaiheinen. Hapsureunoja en halunnut. Nyt viimein pääsin maton hakemaan ja voi kun se on upea! Tassunjäljet kuuluvat koiralle ja marsulle, luonnollisesti. Olen todella onnellinen persoonallisesta ja uniikista matosta. Kunhan uusi marsuhäkki valmistuu, niin saan maton käyttöön uudelle paikalle. Matosta maksoin vain materiaalien hinnan eli kolmisenkymmentä euroa!

photo 2016-06-29 02.39.45 1_zpsm1qt3kwg.jpg

 

Toinen "elukkatuliainen" löytyi samalla reissulla paikallisesta pikkumarketista. Päällisin puolin tämä liittyy enemmänkin säteilytyöammattiini, mutta oikeasti purnukka on kymmenisen senttiä korkea ja ajattelin laittaa Oskarin sapuskat sinne säilöön. Tuosta on varmasti kätevä kipata ruuat aitaukseen ja minut se saa ainakin joka kerta hekottelemaan!

photo 2016-06-27 09.53.43 2_zpsqj4wbwn3.jpg

Loma jatkuu vielä tämän viikon ja loppukesästä lomaillaan pari viikkoa lisää. Oikein lämpöistä kesää toivotaan, vaan kaunista tuolla on nytkin. ❤