photo m10_zpse6944def.jpg

Kävin mummoni kanssa Savonlinnassa shoppailemassa ja tässä on ainut mun ostokseni. Eläinkauppa ei ollut kovin kummoinen. En nyt tiedä onko tämä kovin käyttistä, niin en laita kuvaa etiketistä. Kyseessä siis hamsterin "protskusekoitus". Olen kipannut tähän sekaan vielä City4Petsissä myytävää lajitelmaa.

photo m11_zps8515c31b.jpg

Jotenkaan en ole ehtinyt perehtyä kaikista monipuolisimpiin saatikka terveellisimpiin tuotteisiin. Puuhaa piti kuitenkin saada. Alapurnukassa on ihan perusruokaa, kasvattajan suosittelemaa Rapunzelia Vuosaaren eläinkaupasta. Sitä ei ihan jokaisessa eläinkaupassa ole. Freddyn kuivatut porkkanapalat hankin Ruoholahden Citymarketista, Festivalin "täydennysrehukiekko" sekä Freddyn siementanko ovat Kaisaniemen Tarjoustalosta. Kaikki on tullut napsaistua muiden ostosten ohessa mukaan.

Siementankoja en marsuille osta, koska niissä on jokaisessa yleensä useampaa marsuilta kiellettyä ainesosaa (hernettä, hunajaa, munaa, ties mitä) kun taas hamsterilla on vähemmän täysin kiellettyä, se on muutenkin monipuolisempi syöjä ja pikkuisella on enemmän puuhaa tangon kanssa. Näissä ei myös ollut juurikaan väriaineita, toisin kuin muissa Freddyn ja Festivalin tuotteissa, jotka jätin suosiolla hyllyyn. Paljon olen myös erilaista tuoreruokaa antanut, koska sitä on marsuillekin aina keittiössä varattuna!


*LINKKI MUSTIN JA MIRRIN EXCEL-TUOTTEISIIN*

Mustiin ja Mirriin on ilmestynyt nyt Burgess Excelin Tasty nuggets -pellettiä marsuille. Olen tilannut aikaisemmin muita Excelin välipaloja, mutta en ole kokeillut tuota pellettiä. Nyt olisi aika taas puntaroida uudelleen pellettivalintoja, kun Benjaminin edellisen omistajan antamat ruuat alkavat olla lopuillaan. Lottieta ei ole saanut enää vuoteen. Siinä tiedän sisällön olleen kohdillaan, mutta tuosta Mustin ja Mirrin uutuudesta olisi kiva saada vertailua.