Kun se on niin suloinen!

Täällä voidaan kovin hyvin. Marsut ovat oppineet, että ensin pitää antaa hetki paijata ennen kuin saa lisää heinää syötäväksi. Töitten jälkeen on kova mekastus vastassa, kun ovat olleet nyt useammin päivisin keskenään. Mullehan se on vain suloista, kun heti koku tervehtii innoissaan!

Oskar-hamsterille olen koettanut antaa nyt hirmuisesti tekemistä iltaisin ja ottanut sitä sohvalle tai sängylle tutkiskelemaan maailmaa. Ennen ryhdistäytymistäni Oskar oli muutamana yönä kiivennyt roikkumaan verkkokatosta ja jyrsi sitä.. Huolestuin kovasti, että pojulla on nyt tylsää ja nukuin muutaman yön stressissä ja toinen silmä avoinna, kunnes nyt uskon, että jyrsiminen on toistaiseksi kitketty pois.

photo m1_zpse91d8324.jpgphoto m2_zps86e25396.jpg photo m3_zps7f1a7915.jpg

Pieniä keppejä kaadettavaksi ja maisteltavaksi.

photo m5_zps50563136.jpgphoto m4_zpsa9ce6c5e.jpg

Poskipusseissa näkyy jo noukittuja eväitä!

Toin työpaikaltani Oskarille ihmeteltäväksi kartonkisen kaarimaljan, jonka täytin vielä myöhemmin marsujen heinäkasalla. Siihen on ollut hyvä piilotella yrttejä etsittäväksi. Kuvassa hamsterin alla on lisäksi marsujen purulelu, joka ei ole niille oikein kelvannut. Kolme muuta vanhaa purulelua ovat nyt toisella puolella aitausta.

On muuten aika komiat peppukarvat jo! Niskassakin ovat kovin professorimaiset. Turkin väri tosin näyttää monessa kuvassa siltä kuin alaselässä olisi karvattomia laikkuja.. Todellisuudessa karvat ovat siis komeat ja turkki terve! :D

photo m6_zps6ae34efd.jpg

Juoksulautanen ei ole kovin suuri hitti. Ei kyllä ollut juoksupyöräkään, jonka lisäsin juuri takaisin tuohon viereen. 

photo m7_zps7c12c5e3.jpg

"On tää ihan tutun näköinen ja haisee multa.. Näinkö tätä käytettiin?"

photo m8_zps35aa0000.jpg

Nöpönenä käy koko ajan!

photo m9_zps2059007e.jpg