Tuli shoppailtua Megaeläimestä tänään niin ahkerasti, että antoivat jatkoon vallan kanta-asiakaskortin, jolla saa joka ostoskerrasta alennusta. Cityshoppari-korttikin oli saapunut postin mukana, niin sain jo tästäkin laskusta viitisen prosenttia pois.

Ajattelin testata hamsterilla hamppuhaketta. Marsuillahan on ollut mörttiröpöä ja leppähaketta aikanaan käytössä, joten mielenkiinnosta testaan nyt tämänkin. Ilmeisesti vähän tavallista purua ympäristöystävällisempi vaihtoehto, ei näytä liian pöllyävältä ja hinta taisi olla suht samaa luokkaa ellei haketta alempikin. Saas nährä. Koin muuten onnen tunteita siitä, että pussin kylkeen oli isketty juurikin marsujen kuvia!

Lisäksi ostin pesämökin ja juoksupyörän hamsterille. Kaupassa olisi ollut lautasen mallisiakin urheiluvälineitä, mutta niistä en mitään tiedä, joten nappasin perinteisemmän näköisen. Myyjä käski seurata, ettei jää liian pieneksi.

Ostin myös tutun oloista hamsterin ruokaa. Hamsterin ruokavalio on monipuolisempi kuin marsun ja siihen saa eksyä vähän sekalaisempaa jyvästä. Juomapulloksi oli tarkoitus ottaa roikkumallinen pullo, mutta nyt ostetusta näköjään puuttuikin oikeanlainen koukkukiinnitys. Siis vielä ensi viikolla kuluttamaan pari euroa lisää.. Maanantaina saapuu Ikeasta tavarakuljetus. Sen jälkeen pääsee sitten nikkaroimaan olohuonetta uuteen uskoon ja varmaan loppuviikosta on kaikki valmista uutta asukkia varten!

 

photo hams21_zps50d234d3.jpg

photo hams22_zpsef6b8d4f.jpg

photo hams23_zps6d55107d.jpg