Aitausprojekti on saatu aikalailla valmiiksi. Talooni on siis muuttamassa toiveiden mukaan kuukauden kuluessa hamsteri. Vielä täytyy kuitenkin rakentaa suojakansi, mutta se tuntuu tässä vaiheessa enää pieneltä lisäykseltä. Todennäköisesti käyn ostamssa vähän lattialistaa ja jotakin tiheää verkkoa esimerkiksi Prismasta. Siitä sitten yhdistelen.

Pari blogausta aiemmin näkee huoneen lähtötilanteen.

photo tokavaihe1_zpsf0853c5e.jpg

Stereot siirtyivät syrjään. Siirtoa varten hankin sermin sekä nurkkamallisen tietokonepöydän. Eiköhän tällä pärjäillä!

 

photo tokavaihe2_zps009671ef.jpg

Kuva napsaistu hieman hämärässä, mutta tältä se nyt sitten näyttää! Tuossa olisi tilaa kahdellekin asumukselle. Oikealla vessanurkka, jonka yläpuolella roikkuu ostoksen mukana tullut pieni vessalapio.

 

photo tokavaihe3_zps2b7e85d6.jpg

Lähikuvaa kameralla. Kuvasta poiketen taitoin juomapulloa roikottavan osasen puoliksi, jotta sen koukku ei olisi lähellä kiipeilevää hamsteria. Kuulemma noihinkin voi tarrautua kivuliaasti. Toivottavasti opin tällaiset asiat ennen asukkaan saapumista enkä kantapään kautta.

 

photo tokavaihe4_zps8f9295d4.jpg

Kotikyltti tuo heti tunnelmaa!

 

photo tokavaihe5_zps4e34a8a2.jpg

En malttaisi odottaa, että saan tällaisia kuvia, joissa on lisäksi pieni hamsteri kurkistamassa purujen seasta.

 

Laittelen jossakin vaiheessa vielä marsusista kuvia. Olen ostanut uuden lähikuvaukseen paremmin sopvan objektiivin. Oma tietokoneeni on kuitenkin nyt rikki, niin en tutulla ohjelmalla pääse otettuja kuvia muokkailemaan. Ensi keskiviikkona lähden myös viikoksi ulkomaille työreissulle, joten kiirusta pitää.