Marsumaailman meno se vain kiihtyy. Uusia tulokkaita ei olekaan vain yksi vaan jopa kaksi! Luna ei joutunut olemaan kuin viikon yksin, kun aitaukseen muutti toinen yksinäinen marsu, Benjamin. Muutama viikkoa myöhemmin seuraan liittyi pelokas rotumarsu, Vital's Hermione, eli tuttavallisemmin Pinja. Vaikka Luna olikin Mirin poismenon jälkeen apaattinen ja hiljainen, ei yhdistäminen aluksi sujunut. Kumpikin halusi olla laumanjohtaja. Tilanne rauhoittui hieman muutamassa päivässä - molemmat malttoivat syödä tarpeeksi kunhan vihollinen pysytteli tietyn välimatkan päässä. Lopullisen rauhan toi kuitenkin Pinja, joka oli heti molempien mieleen, suloinen pieni, joka automaattisesti on arvojärjestyksessä kolmantena. Nyt kun lattialla viipotetaan jonossa, on ensimmäisenä Benjamin, toisena Luna ja kolmantena Pinja.

Olen marsuistani todella onnellinen. Välillä iskee ikävä Miriä, mutta se on helpottanut nyt, kun lauma tulee toimeen ja Luna on reipastunut entisekseen. Benjamin on todella kesy ja rohkea marsu, Pinja taas alkaa pikkuhiljaa tottua lemmikkiperheessä asumiseen. Toki Mirin poismeno saa myös pelkäämään, että muidenkin rakkaitteni elämä olisi yhtä arvaamatonta ja lohdutonta, mutta ei sellaista saa ajatella liikaa. Lopulta ei sitten kuitenkaan osaa ajatella, että mitään tapahtuisi.

Kuvat on ottanut Sampsa, joka vastaa myös taustan rekvisiittojen asettelusta ja kuvaussession ideoinnista. Näitä on vielä paljon lisää, joten enköhän lisäile vielä jossakin vaiheessa!

muoks%20%282%29-normal.jpg

muoks%20%283%29-normal.jpg

muoks%20%281%29-normal.jpg

Benjamin Corleone
s. 29.11.2009, brindle roan, abessiinialainen

"Vital's Hermione" eli Pinja Tuusannuuska
s. 2.6.2012, black/white/cream, texel

Luna Corleone
s. 25.2.2011 tricolor, risteytys eli "rusettimarsu".