Miksi lopetin kirjoittamisen kuukausia jatkuneen aktiivisen blogaamisen jälkeen? Ensimmäinen syy oli Vuodatuksessa tapahtunut sähkökatko, jonka vuoksi lähes kaikki Vuodatuksen omaan kuva-arkistoon tallennetut kuvat hävisivät. Suurin osa kirjoituksieni kuvista oli tallennettu onneksi Photobucketiin, joten vain vanhimpien tekstien kuvat ovat tällä hetkellä kateissa. Vuodatuksella kesti korjata muitakin ongelmia lähes kuukausi eikä tänä aikana blogeihin voinut kirjoittaa ollenkaan. Ei edes sen vertaa, että voisi kertoa muille ulkopuolisille mikä on tilanne. Aika kökköä siis ja voin vain kuvitella miten turhauttavaa tämä oli ihmisille, jotka ovat jopa ostaneet lisäkuvatilaa blogitarjoajalta. Ei minuakaan kyllä ihan heti huvittanut alkaa uudelleen kirjoittamaan kuukauden pakotetun tauon jälkeen, saati sitten korjailemaan kadonneita kuvia takaisin. Eli alkupuolen blogaukset saattavat nyt näyttää vähän oudoilta.

Muita syitä saattoivat olla valmistuminen ja kiireet uudessa työpaikassa. Oppiminen on aika väsyttävää. Kaikkea en ole vieläkään oppinut, kun laitteita on niin erilaisia. Lisäksi elokuun lopussa pitkäaikainen poikaystäväni kertoi päätyneensä siihen, että oli kyllästynyt yhteiseloomme eikä mikään voisi suhdetta enää pelastaa, joten paras ratkaisu oli vain erota. Tämä tuli aika shokkina ja samantien oli kiire hankkia uusi asunto. Uusi koti on todella kaunis ja tulen varmasti asumaan tässä monenmonta vuotta. Onnellisesti siis kävi vaikka mikä tahansa asunto piti vastaan ottaa, jotta pääsisi eksän luota pois. Marsuilla kesti viikon verran sopeutua uuteen paikkaan, mutta ne ovat olleet oikein tyytyväisiä uuteen sijaintiinsa. Luna ja Miri asustavat nyt keittiössä eli eri huoneessa kuin tietokone ja telkkari. Siivouksen ajan saavat juoksennella isossa eteisessä. Marsuterapia on tepsinyt minuunkin!

Nojoo, marsu-uutisia on kertynyt vaikka kuinka paljon ja suurin osa on työpöydällä valmiina laitettavaksi tänne blogiin.. Vielä ei ole kuitenkaan ihan sellainen jaksaminen päällä, että saisin aikaiseksi. Blogilistaa voisin tuohon vierelle päivitellä, mutta muuten saatte nyt vain linkkinä tämän vanhan videon, jota en ole kuitenkaan tänne aiemmin pistänyt:
Koetan tulevaisuudessa pysytellä lähinnä näissä marsujutuissa. Tämänkin kirjoittamista piti kahdesti pohtia, mutta pitihän hiljaisuus selittää ja toisaalta olen aina pitänyt siitä, miten kirjoittaminen selkiyttää omiakin ajatuksiani.