Ihanaa, pian on palkkapäivä! Työt aloitin toukokuun aivan loppupuolella, joten tämä on ensimmäinen kokonainen palkkani valmistumisen jälkeen. Laskujen maksun lisäksi ajattelin ostella marsuille jotakin uutta. Vanha mökki alkaa olla jo siinä kunnossa, että sisustusta pitäisi ajatella muutenkin uusiksi.


Tämä Trixien kiipeilytaso voisi olla marsujen mieleen!
Löytyy useista eläinkaupoista. Kuvan lähde 24pets.Kulmariippumatto säästää tilaa ja on samalla pehmeä. Urheillakin pitää hieman, että pääsee kyytiin ja pois!
Kuvan lähde Pinoy Pet Cuddle Cup.Viimeinkin Pigloot ovat rantautuneet Suomeen! Faunattaren lattiatasolla oli pieni kasa erivärisiä koppeja.
Läpikuultava koppi antaa suojaa, mutta ei tee marsusta liian arkaa. Kuvan lähde Shopping.com.Lisäksi ajattelin käydä Vantaan puolella ostamassa Ikeasta lisää vaihtomattoja aitaukseen sekä viereisestä Hong Kong -liikkeestä hakemassa yhden paketin Deuzer-modulaarihyllyköitä, joita kutsutaan siis myös taikakuutioiksi. Saisin suurennettua marsujen juoksutusaitausta ja vaikkapa rajattua kattoterassinkin marsuturvalliseksi. Hamsteriaitaus on ainakin sisällä alkanut olla liian matala. Jonain päivänä Miri vielä pomppaa yli, kun jo niin paljon kurkottelee!

Saksalaisella Trixiellä on muuten aika paljon ihania tuotteita valikoimissaan. Suurimman osan näkee suomalaistenkin eläinkauppojen hyllyillä, mutta nettisivuillaan näkyi muutamia (minulle ainakin) uusia tuotteita: Trixie.de Su-lo-i-si-a!