Miri haistelee kun putsaan häkin pyyhkeitä. Kotiinkin olisi jo kiva päästä.

Enpä ole hetkeen kirjoitellut. Kiirettä on pitänyt Tokion matkan vuoksi, valmistumisen, mummolareissun sekä töitten alkamisen takia. Rankkaa on elo. Niin ja syntymäpäivätkin mulla oli viime viikolla! Kyllä on elämä yhtä juhlaa aina välillä. Aina tulee ilot tai surut kerralla rymisten. Pääasia kuitenkin, että kumpaakin on aina tiedossa seuraavana.

Marsut ovat voineet oikein pulleasti. Olen innostunut taas kommentoimaan foorumille ja kuviakin olen räpsinyt palleroisten touhuista. Pitää vain alkaa lisäämään tännekin! Kodissamme meinasi tapahtua myös arvojärjestyksen vaihto! Eräänä päivänä, jostain syystä, Luna hurisi ensimmäistä kertaa Mirille ja heilutteli peppuaan. Ilmeisesti tämä oli molemmilla uutta ja jännittävää, sillä kumpainenkin pomppi tästä onnessaan. Luna on kuitenkin taas lopetellut hurinan ja muut siihen liittyvät ilmiöt. Se on ollut taas Mirin yksinoikeus ja Luna on vain ollut tyytyväinen hurinan kohde.

Mummolareissu olikin operaatio itsessään. Alunperin äitini oli tarkoitus tulla vahtimaan siksi ajaksi (yksi yö viikonloppuna) marsuja, mutta hän sairastui juuri pari päivää aiemmin. Poikaystäväni äiti taas on ollut niin monta kertaa marsuvahtina, että olisin toivonut jonkun muun vapaaehtoiseksi. Hänellä on kuitenkin viisi muuta lasta kotona, joista pitää huolta. Pyysin, että joku ystävistäni voisi käydä lauantai-iltana kotonamme laittamassa marsuille heinää ja vaihtamassa veden vesipulloon. Kukaan ei kuitenkaan ilmoittautunut. Onhan meille matkaa puolituntia Helsingin keskustasta, mutta jos en olisi saanut ketään marsuja katsomaan, olisi poikaystäväni joutunut jättämään mummolareissun väliin. Lopulta päädyimme pyytämään poikaystäväni äitiä taas marsuvahdiksi. Saimmepahan konkarin apuun. Täytyy joskus pidemmille matkoille kokeilla varmaan rahapalkkiota? Marsu ei ole vaativa eläin, mutta harva, jolla ei ole niistä kokemusta, kuitenkaan uskaltaa heti ruveta niihin tutustumaan. Siinä mielessä joskus jopa koiralle voi olla helpompi saada lomahoitaja.