Katselin eräs päivä blogini hakusanalistaa ja mietin, että millaisetkohan ihmiset eksyvät blogiini. Mitä he tulivat katsomaan ja mitä he ajattelivat näkemästään? Tietyt tutut kaverit saattavat tupsahtaa blogiini ja sitten ne satunnaiset ihmiset, jotka huomaavat viestini Vuodatuksen etusivulla. Muista en osaa sanoa. Toki Vuodatus kertoo myös, että suurin osa on tullut googlen haun kautta, muutama ystäväni blogin kautta ja parilta foorumilta, joihin olen laittanut linkin. Uniikkeja kävijöitä on kertynyt aika paljon ja hakusanojakin oli yli sata. Tässä ne lajiteltuna kategorioihin.
 

marsun terveys 25
eläinlääkäri 24
häkki ja aitaus 16
virikkeet ja sisustus 16
pohjaratkaisut ja alustamateriaalit 11
eläin- ja nettikaupat 9
yleinen haku tai kuvahaku marsuista 9
uusi marsu / marsujen tutustuttaminen 5
röntgenhoitajuus 5
marsun ravinto 4
marsun kuolema 3
marsurodut 2
marsunäyttelyt 2
marsun ääntely 2
marsun uni 1
marsun haju 1


Suoraan blogini nimeen liittyviä hakuja oli kaksi. Muutamia hakusanoja, jotka eivät mielestäni liittyneet blogini aiheisiin esiintyi myös, joiden kautta ihmisiä oli kuitenkin tänne klikkautunut. Selvällä kärkisijalla näyttäisivät olevan terveys- sekä eläinlääkäriasiat ja seuraavana häkin rakenteluun ja sisustukseen liittyvät asiat. Näiden kautta kun ajattelee, niin olen kyllä puhunutkin paljon marsujen sairasteluista ja toivon esimerkkieni auttaneen esimerkiksi marsua lääkitsevää ihmistä. Samalla ihmisiä ovat myös kiinnostaneet hinnat sekä eläinlääkärit. Toivon, ettei tulevaisuudessa tarvitsisi enää näinkään paljon puhua eläinlääkäripalveluista!

Kysymys kuuluukin: Mitä mieltä sinä olet blogistani? Millainen se voisi olla tulevaisuudessa? Mistä asioista haluaisit vielä keskusteltavan vai tulisiko kuvia olla enemmän?