Monelle kaverille on jo tuttu se hetki, kun pysähdyn kaupoilla katsomaan jotakin tavallista esinettä mietteliään näköisenä. Useat tietävät jo kysyä: "Niin tuoko ois hyvä vai marsuille?" Punastuen myönnyn. Marsut ovat siitä hauskoja "jyrsijöitä", että ne eivät tuhoa kaikkea häkissä olevaa. Virike voi siis joskus olla myös kangasta tai vaikkapa muovia. Tietysti jokainen marsu on myös erilainen. Paljon inspiraatiota saa kyllä Marsut.netin foorumiltakin, harvaa uutta ajatusta keksin täysin itse.
 

Tänään kotiin saapui Bilteman kuvasto ja siinä oli tämä kuva:


Kuinka monelle tulee keittiönpöytä mieleen? Ei minulle ainakaan. Siinä on loistava pikkupussi, johon laittaa kynsisakset ja harja, suloinen hoitopöytä, jossa tutkia turkkia tai ottaa vaikka kuvia, taso pelletti- ja herkkupusseille. Ja alimmalle siniselle tasolle voi marsu vaikka punnertaa kipittäessään lattialla! Täydellistä! Harmi vain, ettei tuollaisella ainakaan minun asunnossani tekisi mitään, joten turhaksi jäi tämä inspiraatio. :D Tässä vielä linkki tuotteeseen Bilteman sivuilla.

Muita kuulumisia! Voikukkiin on nyt totuteltu pikkuhiljalleen turvallisesti sisätiloissa. Pian voidaan astua lämpimään ulkoilmaan! Hieman kyllä jännittää, sillä viime kerrallahan Luna vilustui. Mikäli se johtui ulkoilmasta eikä lattianrajassa asumisesta (tai ei kummastakaan).