Taas pientä kuvapäivitystä meidän arjesta. Kuvat on otettu jo muutama päivä sitten, keskiviikkona, mutta elämässä on ollut pieniä kriisejä, niin en ole saanut aikaiseksi lisätä tänne. Siivosin keskiviikkona häkin ja marsut söivät sillä välin yrttejä ja tutkivat väliaikaisaitaustaan. Harjasin marsut uudella pehmeällä harjalla, joka nappasikin hienosti irtokarvat pois ja tytötkin tuntuivat tykkäävän.

Ensimmäinen oma pesukone on pyörittänyt taloudessa jo useammat koneelliset. Rumpuun jää vaan ikävästi karvaa tuosta fleecestä, vaikka sen aina tarraharjalla ensin putsaankin. Toivottavasti karvanlähtö vähenisi pian. Tai ehkäpä pitäisi kokeilla muunlaista kangasta, johon ei jäisi niin hyvin karvat kiinni. Ensi viikonloppuna kokeilen myös pesaista tyttöset.

Kynnet leikattiin perjantaina ennen kuin poikaystäväni lähti Leville. Meidän työnjako on edelleen, että poikaystävä pitää marsua sylissä ja minä kiertelen ympärillä napsimassa ylimääräiset kynsistä. Leikkely sujui oikein poikkeuksellisen rauhallisesti! Yleensä viimeisen tassun kohdalla kumpikin haluaisi jo pois, mutta nyt oltiin ilmeisesti ihan mielellään manikyyrissä (vai pedikyyrissä?).

Kuvailin pitkästä aikaa järkkärillä ja se tuntui taas hirmuisen vaikealta. En ole muutenkaan koskaan perehtynyt siihen kunnolla, mutta nyt kun kännykässä on siedettävä kamera, niin on ollut vain nopeampaa napata se pöydältä, ottaa pari kuvaa ja nopsaan siirtää koneelle. Laiskimmillani olen muokannut kuvat suoraan kännykässä ja jakanut netin kautta Facebookiin. Olen lähdössä toukokuussa Tokioon enkä halua, että suurin osa matka-ajasta menee mun tutkiessa järkkärin asetuksia.. Samalla muistaa myös, että tuo kapine ei kovin halpa ollut. Pitää vain räpsiä nyt enemmän kuvia! Keväistä luontoakin voisi kuvata!


Mirillä oli vähän hassu tyynyvalinta.


Luna hyppää taustalla pehmeämmälle tyynylle.


Miri luulee saavansa vieläkin lisää ruokaa.


Lopulliset rentoutumispaikat. Luna pyöräytti pallon mökkiin. Se vähän häiritsi ja uloshan sitä ei osata pyöräyttää..