Siivoilun lopuksi päätin tarkistaa marsujen painot. Todellisen painon tai alkavan sairauden kehityksen näkemiseksi olisi suositeltavaa viikon tai parin välein punnita marsut. Tämä on jäänyt kasvuiän loppumisen jälkeen meillä aika vähälle. Tänä vuonna olen kai vain muutaman kerran tarkistanut tyttöjen painot.

Molemmat painavat edelleen noin kilon. Vuoden ja kahden kuukauden iässä Luna painaa 994 ja Miri 1032 grammaa. Kuvien vaaoissa näkyy eri numerot sen takia, että punnituskori painaa 88 grammaa enkä jaksanut nollata sen painoa pois. Muutenkin vähän eri grammat kuvissa, kun olin kuvatessa kauempana ja marsujen teki mieli silloin lähteä tutkiskelemaan ympäristöä!

Harjaus sujuu edelleenkin tosi kivasti. Mirikin on nykyään niin nätisti sylissä, vaikka tiedän ettei se niin välitä moisesta. Haluan kuitenkin kaikki mahdolliset irtokarvat pois ja mieluummin muualle kuin fleecestä pesukoneeseen. Luna kirputti tänään hellästi mun kättä samalla kun harjailin sitä. Pieni hemmotteluhetki siis molemmille. :)


Tutulta tuntui puuha vaikka edelliskerrasta olikin aikaa.


Lunan sai pysymään paikallaan, kun antoi tutkia sormia.


Sitten syliin harjattavaksi.
Kuvassa myös ihanat uudet kotipöksyni! :D Luna röhnötti ensin söpösti...


...mutta sitten tuli aika seikkailla takaisin kotia kohti.