Lunan syntymäpäivät olivat viimein 25.2. Mirin syntymäpäivänä syötiin iso salaatti ja Lunan syntymäpäivänä taas mutustettiin kirsikkatomaattia ja viinirypälettä sekä nautiskeltiin tassuhoidosta - eli siis rasvasin marsujen tassut.

Leppähaketta käyttäessä huomasin ainakin välillä marsujen tassujen olevan hieman ärtyneet. Nyt en ole moiseen kiinnittänyt huomiota, mutta päätin kuitenkin kokeilla, että mitä tyttöset tykkäisivät. Kumpikin vähän ihmetteli, kun en juuri tassuihin koske muuta kuin kynsiä leikatessa, mutta eivät pyristelleet tai nuolleet rasvaa pois. Laitoin rasvaa sormenpäähän ja sivelin tassunpohjaa marsujen istuskellessa sylissä ja syöpötellessä.

Ostin ihan perusrasvaa lähikaupasta. Katsoin vain, että on hajusteetonta, mutta ei sekään varmasti mitenkään pakollista ole. Merkiksi tuli LV, mutta olen kuullut muiden käyttävän mm. Bepanthenia, Niveaa, Helosania.. Kumpikaan ei sylissä nuollut rasvoja pois, joten ehkei tämä ollut ihan turha juttu! :)


Laitetaas nyt ihan vaan synttärisankarista kuva! En hirveästi kuvia napsinut ja tämänkin jälkeen tytteli laittoi kuonon kiinni linssiin. Kiva oli ilta murusten kanssa. Huomenna saavat taas kipittää lattialla kun on siivouspäivä!