piggiepigpigs3.jpg

Ne saapuivat! Piggiepigpigsiltä tilaamani tuotteet! Pelkäsin, että violetti olisi ollut liian jyrkkä väri tuon kankaan kanssa, mutta nehän sopii mahtavasti yhteen! :)

piggiepigpigs6.jpg

Vaikka nappasinkin rikkaimurilla papanoita pois ennen pehmoisten laittoa, niin marsut tulivat heti tutkailemaan uusia tavaroita. En toistaiseksi laittanut tunnelia mihinkään. Vaihtelen noita sitten. Ylös ei voi oikeastaan muita tuon yhden tilalle laittaakaan, koska pitää varoa, ettei mitään tipu alas. Luna ja Miri lutsuttivat yhdessä "hintalappuja", joten leikkasin ne näiden kuvien jälkeen pois.

piggiepigpigs9.jpg

Luna tykkäsi istua tyynyllä ja kököttää sohvan takana. Vähän harmittaa, että siitäkin tuli tuollainen lymyilypaikka, mutta pitäähän marsuilla olla turvaakin.

piggiepigpigs12.jpg

Miri tykkäsi istuskella sohvalla.

piggiepigpigs15.jpg

Pikkuryökäleet alkoivat heti sisustaa uusiksi! Luna pyöritteli sohvaa ja juoksi sen ympärillä aivan onnessaan. Välillä ei marsua näkynyt, mutta sohva liikkui ylösalaisin eestaas häkissä silti. Hyvät naurut sai! Otin kyllä lopuksi sohvan pois, kun ei nuo olisi kohta enää mahtuneet juoksentelemaan missään. Onpahan nyt monta vaihdeltavaa osaa virikkeeksi!

piggiepigpigs4.jpg