Tässä nyt jälkikäteen muutamia kuvia Lunan ja Mirin ensimmäisestä joulusta. Tarkoitus oli laittaa nämä tänne ennen loppiaista, mutta aina oli mukamas kiireempää tekemistä. Joulukuusi tuli marsujen asumuksen lähelle, joten pikkuisen piti aitaustakin koristaa. Marsut saivat joululahjan ja muutama jouluinen kuvakin piti ottaa. Pyhien suosikkituoksu oli kinkku, mutta valitettavasti kasvissyöjät saivat tyytyä tuoksutteluun. Pääasia, ettei pelottanut! Uudenvuodenraketitkin hyväksyttiin pian taustameluksi.

 

joulublogaus3.jpg

Miri poseeraa joululahjojen kanssa. Hirmuisesti nuo Faunattaren tiu'ut eivät ole maistuneet. Hetken piti yhtä nakertaa, kun sen maahan laitoin, mutta ei noista hitti tullut. Söpöjä olivat kyllä ja kiva juttu, että Faunatar panostaa jyrsijöihinkin. Ei tarvinnut Saksasta asti noita itse tilata.

 

joulublogaus2.jpg

Liian lyhyt ja paksu koristenaru sekä entinen ovikoriste saivat uuden paikan! Joulupyyhekin koristaa toista kerrosta. :)

 

joulublogaus1.jpg

Ja tältä näytti meidän joulukuusi. Lumihiutaleet ovat ihana lisä, mutta hirmuisesti ne karistavat hileitään!

 

joulublogaus5.jpg

Tämmöisiin piti intoutua. En olisi moiseen lähtenyt, ellei Marsufoorumilla olisi ollut joulukuvakisaa! Ei noita palleroita vaan saa poseeraamaan - kumpikin heiluu ja sitten kun ei enää pelota, niin aletaan karkailemaan. Silti Miri ja pehmolelun vanha tonttulakki on aika söpö yhdistelmä! Voi raukkoja.

 

joulublogaus4.jpg

Tämmöinen oli meidän joulu! Koetan laitella taas pian päivityksiä.