Tuli käytyä Ikeassa tuhlailemassa joulurahoja. Paljon tuli osteltua ihmisten tarpeisiinkin aina pöytälampusta kukkasiin. En mitään järin persoonallista löytänyt marsuille. Lähinnä sellaista, mitä on netissä nähnyt jo muiden keksimänä. Hauskaa oli silti shoppailla vauveleitten osastolla marsuille. :D 15 euroa olisi maksanut aivan järisyttävän söpö nukensänky, jossa olisi tullut peittokin mukana. Siinä olisi ollut marsuille oikeastaan kaksi kerrosta, kun pohjan alle olisi mahtunut piiloonkiin! Se oli kuitenkin liian iso nykyiseen häkkiin, joten sai nyt jäädä kauppaan. Sen sijaan ostelin seuraavaa:

 

ikeasta1.jpg

Fleece-peittoja. Ei jää kynnet tai roskat kiinni näihin! Lisäksi pieniä säilytyskoreja, joissa ehkä mahtuisi majailemaankin.

 

ikeasta5.jpg

Syödyn pajutunnelin tilalle tuli vauvojen kangaspallo, josta ei saumat irtoile. Ensiksi ei vain uskallettu sitä huomioida.. Miri on niin söpö punkero pikkutassuineen tässä kuvassa! Se on ylittänyt painossa jo 1000 gramman rajan! Tästä ei tarvitse enää kasvaa..

 

ikeasta17.jpg

Pallo oli oikeastaan pelottavakin!

 

ikeasta18.jpg

Rohkea Luna uskalsi ensimmäisenä marssia tulilinjalle.

 

ikeasta10.jpg

Haistelun ja maistelun jälkeen pallo sai vielä kyytiäkin! En ehtinyt edes kuvaa napata, kun Luna oli jo tarrannut hampailla kiinni ja viskannut sen kauemmas. Pallon liikkuminen viskauksen myötä oli kuitenkin niin pelottavaa, että seuraavaksi vain hiivittiin sen ohi heinätelineelle.