Päästinpäs Lunan ja Mirin kipittelemään lattialle tiistaina. Rajasin pienen alueen seinän ja sohvan välistä ja kävin vielä minäkin kaiken keskelle mahalleni röhnöttämään. Marsut olivat taas kerran yllättävän rohkeita! En ole pitkään aikaan niitä vapaaksi päästänyt, koska kolmannen marsun tullessa pitäisi olla joku "neutraali reviiri", jolla marsut tutustuisivat. Yhdistäminen on kuitenkin aina mennyt myöhemmäksi, (näillä näkymin uusi yritys viikonloppuna) joten päätin nyt tässä välissä päästää marsut jaloittelemaan. Miri alkaa näyttää vähän pulskalta, kun se ei luonnostaan riehakoi yhtä paljon kuin Luna. Aivan normaalipainoisiahan ne vielä ovat, mutta Miri saisi vaihtaa vähän läskiä lihakseen. Juoksentelu ja tutkiskelu tekee tässä varmasti hyvää! Laitoin lattialle vain muutamia tavaroita ja vähän herkkua ruoka-astiaan.

Lisään myöhemmin vaikka muutaman videon, kunhan jaksan niitä ensin leikellä.


Luna on niin nopea liikkeissään, että tässä se ainut onnistunut kuva. "Pupun petiin" oli kiva loikata!


Miri kurottelee herkkuja. Jalat on kuin pienellä dinosauruksella! Ei huolta, kynnet leikattiin heti lattiareissun jälkeen. Isompana kuvan kynsistä erotti hermonkin.


Miri tykkää poseerata. Varsinkin kun lopuksi ei ollut enää niin paljoa ruokaa tarjolla, jolloin jäi enemmän aikaa jännittämiselle.


Mun jalkojen päällä ja välissä oli hauska juoksennella. Pienet epäröivät tassut tuntuvat hurmaavan suloisilta!