Viime yönä kuulin juomapullon ääniä! Joku siellä juomassa kävi ja kauhia höpötys kuului. Tänään siivoilin vähän papanoita toisten ihmetellessä kopissa. Jäin istuskelemaan lähistölle ja viimeistään kahden tomaattisiivun haistaminen sai tytöt pakottautumaan ulos. Toissapäivänä kurkku meni kokonaan kaupaksi vain Mirille eikä eilen porkkanakaan mikään suuri hitti ollut, mutta tomaatti!

Palat katosivat samantien ja ensimmäinen syöjä oli vieläpä arka Luna, joka ahmi edessäni ulkosalla! Joko tomaatti on suurta herkkua, taloon aletaan tottua tai sitten nälkä ja jano alkavat viimein voittaa pelon. Jokatapauksessa edistystä! Sotasuunnitelmiakin tehtiin kovaan ääneen edessäni. Lähistöllä olevista heinistäkin kinattiin, kauemmas heinätelineelle ei uskaltanut lähteä.

2yuekoz.jpg
Pian kuitenkin väsähdettiin ja tuli aika keskipäivän siestalle.[edit:] Istuskelin häkin vieressä ja katselin telkkaria iltapäivän. Rohkea pikkuinen Luna tuli kaksi kertaa vierelle syömään heinää. <3 Miri stressasi mökistä ja lopulta kumpikin väsähti uudelleen nukkumaan.

[edit2:] Illalla (klo 18-) on Luna syöpötellyt ulkosalla edessäni jo monesti ja Mirikin uskalsi lantioon asti ulos!

[edit3:] Nyt (klo 21:30) uskallettiin viipyä heinätelineen luona vaikka kuinka kauan ja juoda vesipullostakin! Marsut taisivat huomata kuinka kova jano piileskelystä olikin tullut, kun vesipullosta alkoi pieni nujakka. Kaikki saivat kuitenkin juodakseen.