Aika käy hirmuisen pitkäksi kun oikein jotakin odottaa. Toki olen marsuista haaveillut muutaman vuoden, mutta nyt kun ne omat tulevat ystävät on valittu, niin ei millään malttaisi olla laskematta päiviä. 28.4. eteenpäin olisivat marsut periaatteessa olleet muuttovalmiita, mutta matkassa on mutkia.

Eilen sain sähköpostiviestin kasvattajalta, jossa kerrottiin poikien jonkinlaisista iho-oireista, joiden lähdettä ei osata toistaiseksi sanoa. En siis tiedä tarkemmin millaisia nuo oireet ovat. Vain että emolla oli tiineysaikana samanlaisia ja että on parantunut niistä. Varoiksi häädetään Strongholdilla ja mahdollisesti tulee vielä sienikäsittely. Torstaina tuijottelin tovin eläinkaupan pörröpalleroita ja leikin mielikuvilla. Nyt on pieni huoli, vaikka toki sovimme, että kotiin tulee vasta tervehtyneet lapsoset.

Menee niin vaikeaksi, että tekisi mieli malttamattomana napata eläinkaupan terraariosta pari otusta kainaloon, mutta se ei olisi millään tavalla järkevää eivätkä nekään olisi todennäköisesti sen terveempiä. Viikko sinne sun tänne enää tässä vaiheessa, toisaalta.

28ajmlg.jpg
Herkullista pääsiäistä! Kuva icanhascheezeburger.com.