Tällä viikolla ostelin lisää säilytystilaa ja muutaman keraamisen kukkaruukun, joiden päälle voi sitten laittaa sapuskaa kurkoteltavaksi. Idean sain entiseltä lukiokaveriltani, jonka marsuvauvat punnersivat Facebook-kuvissa tomerina ruukkujen reunalla ruuan perässä.

Innokkuuteni kostautui tällä viikolla. Olin aikaisemmin ostanut marsufoorumin ilmoituksen perusteella 10 eurolla Atlas 10 -kuljetuskopan. Se oli käytetty ja jonkin verran varastossa seissyt, joten ymmärrettävästikin putsauksessa meni pitkä tovi. Monta kertaa piti pohjapatjakin pestä. Intoa riitti kuitenkin, kun ajattelin ketkä siinä tulevat matkustamaan ja kuinka säästin ainakin 15 euroa kuin jos olisin ostanut uutena.


Eilen tuli Mustin & Mirrin mainos kotiin. Uusi 9,90€.

Voi eei.. :DD

256s5qx.jpg
Kuva on vanha, mutta ainakin siitä näkyy vähän, mitä tuli ensimmäisenä hamstrattua.No mutta, säästinpä luontoa, autoin toista pääsemään turhastaan eroon ja sain pariksi illaksi puuhaa kun kantokoppaa jynssäsin. Ehkä kaikkea ei kuitenkaan tarvitse ostaa heti? Minä kun en ole aikaisemmin seurannut eläinmaailman alennusmyyntejä, niin en voi tietää, mitkä kaupat ovat kannattavia. Tästä olen siltikin vielä tyytyväinen, mutta maltti on valttia vastaisuudessa meidän taloudessa!